1 år har gått

Hei igjen, eller hva sier man? 

Plutselig hadde det gått 1 helt år siden sist. SÅ mye har skjedd på denne tiden. Hvor skal man begynne? Hva vil dere lese om? Trenger dere flere innspill enn instagram og facebook nå? 

Kommuniser gjerne med meg, jeg stikker innom litt nå og da, dere kommenterer og finner frem til siden utrolig nok. 

På 1 år har verden fått en pandemi, jeg er blitt gift, barna har begynt skole og barnehage, mannen har fått ny jobb og jeg har etablert en vellykket online forretning ved hjelp av et herlig team her til lands og i andre land. 
Jeg jobber som instruktør, er foredragsholder, hjemmekontor, veiledning, inntekt på sosiale medier, markedsføring, treningsplaner, mindset og mindflow! Altså det bare skjer så mye spennende, jeg vil gjerne dele mer av alt med dere, om det er interesse for det 🙂 

I fanen nettbutikk ligger det oppgraderte nyheter, flere gratis nedlastninger og andre gode verktøy du kan bruke for å få livsstilen din litt mer i balanse. 

Kommenter, send melding her eller der for å fortell meg hva du ønsker, hva du trenger så responderer jeg så kjapt det lar seg gjøre. 
Hyggelig å titte innom igjen 🙂