Farsdag – noen fine gavetips

/Reklame, annonselinker

Etter jeg selv ble mamma har jeg sett på morsdag og farsdag på en helt annen måte. Før var det nemlig kjipt at det ikke fantes en barnasdag, lite viste jeg at hver dag er barnasdag fra en forelders ståsted da alt man ønsker og tenker hver dag er at barna skal ha det bra, føle seg bra, ha det de trenger, vite de er elsket, at vi er stolte og takknemlige for akkurat de de er.
Og dette syns jeg en mamma og pappa også skal, helst hver dag selv om virkeligheten ikke alltid er slik. Og da er morsdag og farsdag kjekk å ha, for da blir vi litt påmint den jobben en mamma og pappa gjør, vi tar oss tid til å sette pris på oss selv, partneren eller forelderen vår, også syns jo de aller fleste barna at det er gøy å kunne gi litt tilbake til de som de er sååå glad i 🙂

Veldig mange synes det er vanskelig å finne gaver til menn, så jeg har sjekka rundt litt og tenker å komme med noen fine tips. Om du ikke ønsker disse rådene til farsdag så kan du alltids ha dem i bakhodet til julen:)
Menn er i grunn ikke så annerledes enn oss damer, altså –
De vil føle seg vel, ha det bra, de ønsker å føle kroppen sin både sterk og frisk, de vil i stor grad ha muligheten til å gjøre det de selv ønsker og ikke bli stoppet av lite energi, vonde muskler, en sår rygg eller fordøyelsesplager.
Også ser det ut som menn syns det er akkurat like fint å få tilbakemeldinger på deres rolle i familien, bare få høre rett ut at de duger til byssing, trøst, eventyr, leksehjelp, lek, læring, sørger for ved og fyr i ovnen som varmer hus og hjerter – og mye mye mer <3

Så hva kan du gi som gir pappaen i huset ( eller i et annet hus ) følelsen av dette? 
Jo du kan gi han en liten oppmerksomhet innen hudpleie – tøffe barske menn syns faktisk ikke det er noe kult å gå rundt med uren hud og flere har gitt positive tilbakemeldinger på badesaltet med eukalyptus og mynte som lindrer smerter i muskler, letter hodepine, er utrolig deilig nå i forkjølelsestidene og virkelig gjør godt etter trening.
Mine to pappa anbefalinger fra Jordnær hudpleie får du link til under og med koden “Statera” får du 15 % rabatt.

Mitt neste tips er noe de alle blir glade for men som de sjeldent kjøper til seg selv. Da tenker jeg på kosttilskudd som faktisk funker og som vil gjøre hverdagen bedre, enklere og mer givende for far i huset.

Arnika har et utrolig utvalg av produkter men jeg ønsker å trekke frem særlig disse produktene fordi menn gir gode tilbakemeldinger, og enklere enn det blir det jo ikke 🙂
San omega 3 – smaken er bra, det retter opp fettsyreubalanse i kroppen, det er en sterk omega 3 olje med fornuftig andel EPA fettsyrer som demper betennelser i kroppen – med andre ord så gjør det riktig så godt så man føler seg bedre iløpet av kort tid.
San biota – også menn har problemer med fordøyelsen. Det snakkes kanskje enda mindre om enn når kvinner har disse problemene men alle kan være enig i at når fordøyelsen ikke funker da er det lite annet som fungerer i hverdagen og.  San biota er levende melkesyrebakterier som virker effektivt i tarmen, de fleste andre probiotiske tilskudd er i dvale og gjør derfor liten og ingen nytte for den som tar tilskuddet.
Kaffe – hører virkelig til farsdagen og denne er bare så utrolig god!
Dusj såpe til bruk etter trening – faktisk like fin til menn og kvinner, lukter herlig og er godt for musklene.
Deodorant – er  uten aluminiumsalter noe som er ganske bra for kroppen siden en deo smøres på tynn tynn hud og trekker inn i kroppen. Lukten er kjempefin og denne varer hele dagen.
Hårkur for menn – fordi overraskende mange menn har komplekser for håret sitt med tanke på viker, måne og tynt hår. Så denne står faktisk høyt på listen over produkter menn ønsker, liker og anbefaler videre.
Bruk rabattkoden 221746 hos arnika for rabatt. 

Som nevnt er det også mange menn som er plaget med fordøyelsen sin, har man ingen anelse hva dette kan skyldes og legen er like rådløs kan en matintoleransetest være fint.
Den kan du kjøpe blant annet hos meg med å sende mail til – post@statera.me
En indikasjostest koster 300 kr og gir deg svaret ja/ nei om du har en intoleranse eller ikke.

Mettende smoothie som blant annet inneholder MyoProtein og MyoKollagen <3

Så over til den spreke, friske og glade pappaen!
Er far i huset av den sportye sorten eller har han kanskje et ønske om å komme i gang? Da bør du titte innom MyRevolution for å finne gave. Her finner du kollagenpulver, proteinpulver i flere deilige smaker, MCT olje for ekstra energi og forbrenningen, MyoGreens for økt inntak av grønt iløpet av dagen, proteinbarer tilsatt kollagen også i mange gode smaker og mye mye mer!
Du kan bruke koden  “statera15” for 15% rabatt. 

Både arnika og myrevolution skal ha skryt for rask levering. Selv bor jeg langt nord og er vant med å måtte vente litt ekstra på pakkene som blir bestilt. Til nå har varene fra arnika og myrevolution kommet frem utrolig kjapt.
Ønsker du å handle lokalt er selvsagt det fint og de tradisjonelle farsdagstipsene som – sokker, boksere, sjokolade, en tegning eller noe verktøy faller helt sikkert i smak. Kanskje er pappen sitt største ønske det samme som mammaens, å få sove litt lengre på morgenen 😉