Rein styrke – superpillen til store og små!

//Affilatelenke

Flere spør meg om hvilken kostholdsfilosofi jeg har, hva jeg kaller kostholdet mitt osv. Jeg kaller det for balanse ( statera ) fordi det fins svært få NEI i mitt kosthold, om det fins noen i det hele tatt!
Det jeg er opptatt av er at maten vi spiser skal være næringsrik, den skal bidra med noe fornuftig i kroppen! Ofte ser jeg tilbake på hvordan generasjonene før oss har levd, for vår moderne mat med lange ingredienslister, mye hokkus pokkus og fjas i er ikke for meg å regne som ren, næringsrik mat.

Særlig ser jeg på dette med livsstilssykdommer og psykisk helse som idag er et stort problem for oss! Hos urfolket var ikke dette tradisjonelt sett noe problemer, urfolket levde mer i takt med naturen og hadde ikke den type stress som vi lever med idag.

Og dette er en ting det kan være vanskelig å gjøre noe med i dag, fordi hverdagene våre er hektiske og mange liker det slik. Vi skulle kanskje bare hatt en bedre og enklere løsning på noen av disse utfordringene våre. Og der kommer rein styrke inn! De har gjort det så utrolig enkelt for oss, de har komprimert det mest næringsrike naturen kan gi – i en form som det moderne mennesket klarer å benytte seg av i en travel hverdag.
Reinlever inneholder fullverdige proteiner, mineraler og vitaminer som du trenger for å ha ekstra kraft og energi.

Å spise lever som et måltid er vel kanskje det beste men for mange er dette sært, usmakelig og noe vi ikke tar oss tid til idag. Selv er jeg ikke særlig glad i lever smaken og da er rein styrke helt ypperlig.
Dette er kosttilskuddet jeg sverger til HVER DAG. Til meg selv som gravid, til samboeren min og til sønnen vår. Rein styrke har vi brukt i flere år nå og er mer enn fornøyd.
På første svangerskapskontroll fikk jeg veldig positiv tilbakemelding for gode blod og jernverdier, noe som ofte faller iløpet av et svangerskap. På rutinekontroll i uke 26 (eller 28?) var fremdeles blodprøvene mine passe høy, dette takker jeg rein styrke for 🙂

Lever er utrolig næringsrikt. Rein styrke er mat. Kapslene består av 100% tørka rein fra unge, friske rein fra Finnmarksvidda som har fått levd i sine naturlige omgivelser og spist naturlig mat. 100% artisk urkraft i en pille.
I tillegg til jern bidrar rein styrke med A vitamin, hele gruppen B vitaminer og omega 3.

Å gi kosttilskudd til barn? Selv mener jeg mesteparten av næringen bør komme i form av ekte mat, og det er jo dette! Ja det er riktignok tørket lever som er pakket i en kapsel, og hos gutten min på 3,5 år nå har jeg alltid åpnet kapselen og hatt rein styrke ilag med yoghurt, på brødskiva, blandet i havregrøten, i grønnsaksmosen eller lignende.
Selv har jeg forhørt meg med damene bak produktet som fint kunne betrygge meg på at dette er greit å gi også til barn, du ville vel ikke begrenset barnet ditt med bare en skive leverpostei eller max to leverkaker til middag? Husk på, dette er mat!

Greit for gravide og ammende? Ja ikke bare er det greit, det er ganske lurt 🙂
Som gravid lager du et helt nytt menneske, dine behov for jern, A vitamin, B vitaminer og omega 3 øker. Å få tilskudd av dette i en næringsrik form er helt supert. Riktignok skal ikke gravide ha for mye A vitamin, men da er det viktig å huske på at det er forskjell på formen på A vitamin. A vitamin fra rein styrke kalles retinol og er ikke å regne som en fosterskadelig type A vitamin.

Rein styrke er et produkt av Gry Hammer og Ellen Triumf, to knallflinke damer i sitt felt som jeg stoler 100% på.
En gang i året sjekker vi jernstatus hos fastlegen å så langt har vi alle logge helt supert på målingene, dette er fint å sjekke opp syntes jeg.
Rabattkoden 1047 gir deg 50% rabatt på din første bestilling <3