Golden milk is latte

//Affilatelink

Kom mai du skjønne milde, som jeg gleder meg til en fridag med verdens fineste lille mann i morgen!
Med dette været blir nok hele dagen å tilbringes ute så jeg kommer til å dele noen enkle, næringsrike lunsj retter med dere fremover og kanskje er du som meg å flere andre at du får lyst på litt enkel og lett mat når temperaturen stiger ute?

Aller først vil jeg dele denne drikken med deg. Den fungerer som et lite mellommåltid, full av gode byggeklosser og med iskaffebiter er den perfekt å nyte i solveggen!

Golden milk is latte 1 kopp – 

1,5 dl mandelmelk
3 isbiter kaffe
1 ts fibersirup / honning
1 ss kokosolje / MCT
1 ss kollagenpulver
1/2 ts kanel
1/2 ts gurkemeie
1/2 ts matcha latte

Hell melken over i en shaker og sett melken i micro eller kok opp i kjele.
Ha så søtning, kokosolje, kollagenpulver, krydder og matcha latte i shakeren og rist løs. Ha tilslutt i isbitene og hell over i glass. Nyt en herlig golden milk med kaffesmak, frisk og full av byggeklosser og god næring.

For rabatt på ingrediensene hos arnika kan du bruke fordelskoden min 221746 og få 10% rabatt på alle dine fremtidige kjøp. Rabattkoden legger du til under “min side” 🙂