Magespesialen

http://www.statera.me/downloads/8-ukers-kurs-magespesialen/

I morgen den 26 mars stenger jeg for påmelding til 8 ukers kurset “magespesialen”. Dette er et kurs som går ut på å styrke og bygge opp tarmen.
I første del av kurset vil jeg kartlegge hvordan du har det per dags dato og hvilke utfordringer du har.
Deretter har vi en nedtrapping på diverse matvarer for å gjøre klar til den populære og vel omtalte purifykuren som varer i 1 uke. Her vil vi bli presentert for noen fantastiske produkter som jobber med mikrobiome vårt, altså tarmfloraen. Det gir næring til de gode tarmbakteriene, og det tilfører ekstra av de gode tarmbakteriene. Det inneholder fiber og gode byggeklosser som sammen gjør at fordøyelsen vår begynner å funke igjen.
Det er noen kosttilskudd med i pakken som virkelig piffer oss opp og gir energi til hver celle i kroppen vår.
Etter en uke med detox kur er vi klar for videre oppbygging og det er her mitt opplegg kommer inn.

Magespesialen står mitt hjerte nær, jeg vet hvordan det er å ha en mage som ikke spiller på lag. Jeg har mest sannsynlig vært der du er nå, men jeg er blitt bra selv om legene mente på at det løpet var kjørt.
Jeg har frihet rundt mat og det er ikke lengre magen min som bestemmer hva jeg skal ta meg til sosialt.

Magespesialen gir deg nye kunnskaper hver uke! Her kan du lære om fordøyelsen og kanskje forstå kroppen din litt bedre. Hvorfor har det blitt som det er? Hva skjedde og hvordan kan det fikses.
Jeg vil gå gjennom mat som tarmen din liker og har nytte av og hva den kan protestere mot, selv hos en aldri så frisk tarm. Dette kan være overraskende greit å vite!
Du får tips til fordøyelsen, hvordan ta vare på den å holde den i sjakk.
Magespesialen er bygd opp på teorien fra biorytmen, jeg vil også med egen power point gå gjennom biorytmen og forklare slik at du kan føle deg mye tryggere på mat og ernæring.
Til slutt vil du få en gjennomgang av kosttilskudd, stress, livsstilen vår, medisiner og slike ting. Det er mange som spør hva de bør fokusere på, hvor man skal starte og slike ting – jeg forstår hvor overveldende dette kan føles og vil gjøre det så enkelt som mulig for deg.

I 8 uker vil jeg veilede deg på din vei mot en glad tarm, en fungerende fordøyelse og en bedre hverdag. Jeg vet det er mulig og at håper IKKE er ute!
I 8 uker vil jeg være din kostholdsveileder og hjelpe deg med de vanskelige valgene som hvor skal du faktisk starte, og hva bør akkurat du fokusere på. Derfor er antallet i kurset begrenset, jeg vil følge deg opp hele veien.
Jeg vil ha muligheten til å se deg.
Du får muligheten til å stille spørsmål og få svar, alt kan foregå anonymt om du foretrekker det.

Prisen for alle produkter, eget oppskriftshefte, tilsendte presentasjoner og egen facebook gruppe med veiledning i 8 uker er 4500 kr. Dette er billig, på kanten av superbillig.
Hva sier folk som har lykkes med sine mål, hvordan gjorde de det? De aller fleste som har varig lykke med sine mål har og har hatt veiledning. Det er vanskelig å være sin egen terapaut, og for veldig mange er det avgjørende å ha noen å spørre og en sikker plass å hente informasjonen sin fra. Vi kan alle være enig i at google til tider gjør oss mer forvirra enn hva det er nyttig for.
Du betaler altså 2500 kr for produktene og 2000 kr for veiledning i 8 uker.

Så du kan forvente mye kunnskap, en fungerende mage, nye oppskrifter, motivasjon og inspirasjon til en annen hverdag enn den du har idag, mer energi og bedre søvn. Muligheten til å stole på kroppen din, tørre å lytte til den og være sjef i ditt eget liv.
Med på kjøpet får du en rekke positive ting, for en god tarm er ikke bare “fast og fin avføring”.
En tarm som fungerer booster immunforsvaret ditt nettopp fordi over 70% av immunforsvaret ditt fins i tarmen. Det gir deg bedre treningsresultater og utholdenhet fordi tarmen har mulighet til å ta til seg næringen fra maten du spiser. Det gir mindre eksem og intoleranser fordi en hel og tett tarm ikke lekker fra seg proteiner ut i blodbanen din som gir deg betennelser her og der i kroppen.
Smerter, væske og liten bevegelighet i ledd kan reduseres MYE fordi disse betennelsene dempes gjennom en fungerende tarm og nyttig mat.
Bedre nattesøvn fordi kroppen din får produsert tilstrekkelig med melatonin ( søvnhormon ) på kvelden og du får gjennom biorytmen spist deg til en mer normal kortisolkurve som gjør underverker for humør, tiltakslyst og denne energien igjen 🙂 Selvfølelsen, lykkefølelsen endrer seg fordi 80% av lykkehormonet seratonin fins i tarmen og med en fungerende tarm så produseres mer av dette, og det vil ha en veldig positiv påvirkning for de som har opplevd angst og depresjon.
Vekten vil stabilisere seg enten du er overvektig eller undervektig fordi hvem og hvilke bakterier som bor i din tarm har utrolig mye å si for din metthet, hvilken mat du har cravings på og hvordan kroppen din forbrenner denne maten.

Frister dette så meld deg på, vi må alle starte en plass og tarmen er en fantastisk plass og starte 🙂 

http://www.statera.me/downloads/8-ukers-kurs-magespesialen/