E9 – ren energi som varer

Hva er forskjellen fra E9 og annen energidrikk?
Denne gir en langvarig og behagelig energi UTEN nedturene og sukkerrushet som andre energidrikker gir.

Mange andre energidrikker inneholder store mengder sukker og kunstig koffein, dette gir en rask opptur og en tydelig kræsj kun etter kort tid. Det er heller ikke energidrikker som gir kroppen næring eller byggeklosser og som det har vært mye snakk om i media er ikke den her type energidrikker noe å satse på.

Koffein har ikke kun oppkvikkende egenskaper, det inneholder også noen uheldige. Blodårene våre er en lang hul muskel, og når man er påvirket av koffein oppstår det en krampe i muskulaturen i blodårene. Dette er negativt for blodårenes elastisitet, blodtrykk og blodårenes evne til å hjelpe til med å pumpe blodet rundt om i kroppen.

Sukker er avhengighetsdannende og skaper betennelser i kroppen.

E9 er det sunne alternativet til en energidrikk som gir kroppen mye mer enn bare et rush.
I E9 finner vi en rekke ulike ingredienser som sammen er med på å øke vår naturlige energiomsettning. Når disse ingrediensene er brukt opp er man tilbake der man var før E9 men uten å kræsje etter et sukker og kunstig koffeinrush.
Energien du får fra E9 er natulig, og flere beskriver den som den følelsen de får i kroppen når de våkner og er uthvilt. IKKE skjelvinger og rastløshet.

Hvem har nytte av E9 og hvorfor?

Føler du deg trett og utmattet er E9 et godt alternativ for deg.
I forbindelse med vektreduksjon og for å stabilisere blodsukkeret.
I forbindelse med trening og konkurranser vil E9 gi deg det lille ekstra som gjør at du kan yte bedre og øke din utholdenhet.
I situasjoner der du trenger å være skjerpet og litt ekstra på. Det samme gjelder under prøver, ved forelesninger og slike situasjoner hvor du trenger å lære å være tilstede. Den økte energien gir deg og hjernen din det som trengs for å være klar.
Hvis du sliter med AHDH eller ME kan E9 være til god hjelp.

Fordi E9 er med på å øke din egen forbrenning gjør det at det er lettere å forbrenne fett og gå ned i vekt. Sammen med biome shake fungerer E9 utmerket da den får styrket og tatt vare på tarmen og de gode bakteriene vi har det ( husk forsøket på mus, tarmbakterier og overvekt ). I tillegg gir biome shake deg god næring så du unngår fall i blodsukkeret og havner på jakt i skapene dine etter søtsaker.
10 – 15 minutter etter at du har tatt E9 vil du normalt oppdage at søtsuget ditt er borte, dette er fordi blodsukkeret stabiliseres og det er normalt ved fall i blodsukkeret at vi opplever søtsug.
E9 inneholder 9 aminosyrer og en rekke andre ingredienser som hjelper for å øke vår forbrenning men også vårt energinivå.
Aminosyrene er byggesteinene til proteinene. De proteinene vi spiser fra maten vår brytes ned til aminosyrer slik at kroppen kan nyttegjøre seg av de.
Vanlige proteiner fra maten er – kjøtt, fisk, fugl, egg, belgfrukter og litt grønnsaker. Disse proteinene bruker kroppen 2 – 3 timer på å bryte ned før de kan nyttegjøres som byggesteiner i kroppen. For de som trener eller ønsker å bygge muskler lønner det seg å få i seg proteiner som er lettopptakelig så kort tid etter trening som mulig. Proteiner fra proteintilskudd bruker kroppen 30 minutter og oppover på å ta opp. Aminosyrer derimot kan kroppen bruke iløpet av 10 – 15 minutter.

Du kan ta E9 før du begynner å trene slik at du har energi og kan trene hardere og lengre. E9 gjør det enklere for deg å gi ditt beste og unngå å møte veggen under trening.
Når du har disse ingrediensene i blodet ditt er du igang med restitusjonen allerede før du er ferdig med treningen din. For å fortsette med en god restitusjon og muskelbygging kan en biome shake etter trening være fornuftig.

Det tar cirka 10 – 15 minutter før du har virkning av E9, denne virkningen sitter så i i 5 timer. Hvor mye man trenger er også forskjellig så her må man prøve seg frem. Noen har nok med en halv pose og andre må ta to poser. For de fleste er en porsjonspose passelig.
E9 er blitt veldig populært blant idrettsutøvere og er helt trygg å bruke.

 

Aminosyrene i E9 – 

L – arginin omdannes av våre blodårer til nitrogenoksid som holde våre blodårer åpne, rene og elastiske. L – arginin blir ofte markedsført som muskelbyggende og som potensmiddel – årsaken bak det er egentlig blodsirkulasjon. L – arginin bedrer hele blodsirkulasjonen.
L – isoleucin er forløperen til glutamin og valin som brukes i forbindelse med intens vekttrening. Dette gir energi til muskelcellene og sparer andre aminosyrer fra å forbrennes.
L – leucin en viktig aminosyre for oppbygging av muskulatur og vekst i barndommen.
L – lysin er viktig for opptak av kalsium, reduksjon av angst og uro.
L – tyrosin brukes av celler i biosyntese av proteiner og spiller en rolle i signalering i cellene.
L – valin er involvert i syntesen av protein, den er med på å forebygge muskelsykdommer, hjelper med å øke styrke og utholdenhet i musklene. Den kan også redusere nervøsitet og styrke immunsystemet.
L – glutamin er kjent for sin rolle i proteinsyntesen, muskelbygging. Spiller også en rolle for immunforsvaret.
Glysin er viktig for avgifting av kroppen og sårhealing. Den hjelper kroppen og syntetisere hemoglobin, kollagen og glutation.
Taurin er viktig for vekst og utvikling. Gunstig for å regulere hjertet, blodtrykk og redusere kolesterol. Den kan også være nyttig for å stabilisere glukosen og insulinnivåer. Den er også viktig for funksjonen av skjelettet, nervesystem og hjertefunksjon.