Trulum produkter

/Egenreklame

Jeg vil dele litt informasjon om Trulum ( Utrulum fordi de er utrolige ) som jeg har inne på kontoret for tiden.

Produktene jeg har inne får du på tilbud med 30 – 50 % rabatt.
Dette er allerede billige produkter med tanke på sin kvalitet så ingen grunn til å vente, de er nemlig blitt veldig populære 🙂
Nederst på siden finner du en kjempefin film snutt om Trulums produkter, anbefaler alle å se den 🙂

Og for de som lurer først som sist – nei Trulum er ikke et syntetisk produkt.

Trulum –

En helt fantastisk hudpleieserie, lagd på kun naturlige ingredienser som reproduserer hudens celler for å reparere og gi deg et ungdommelig utseende men også for å gi deg den beste behandlingen du kan ønske deg i ditt eget hjem.
Huden er kroppens største organ og så når vi skal ta vare på helsen vår er det helt naturlig å tenke på huden også.
I huden har vi et helt eget mikrobiome, akkurat som vi har i tarmen vår.
Trulum sine produkter inneholder bakterier som styrker hudens mikrobiome, noe svært få andre produkter tilbyr, fra tarmhelsen har vi allerede lært hvor viktig det er å ta vare på mikrobiomet og dette tar vi med oss til huden vår.

Hvordan kan Trulum være så billig, så fantastisk og så enkelt?
I motsettning til mange andre merkevarer så bruker ikke Synergy/ Trulum tid og penger på dyr markedsføring. På grunn av at Synergy er et nettverksmarkedsførings selskap så er det vi som distrubutører som tar oss av markedsføringen, så å si gratis!
Dette gjør at Trulum faktisk kan selges så billig som det er.
Trulum kan trygt sies å være 100 % naturlig, og er ikke et syntetisk fremstilt produkt.

Trulum bygger opp på en Indre Ungdomsteknologi ( instrinsic youth technology ), dette er mye mer enn bare en ingrediens fra Trulum.
Teknologien arbeider med å rense, styrke og beskytte huden i alle sine 3 lag.

Så over til produktene med rabatterte priser – 

Moisturizer – 50% nåpris – 310 kr.

Trulūm Moisturizer stimulerer hudens fuktighetsproduksjon, og bidrar til å opprettholde en sunn hydrering av den epidermale overflaten fra innsiden. I tillegg til å styrke huden med langvarig fuktighet, styrker denne banebrytende formelen også huden og støtter et sunt utseende og en sunn følelse.

Styrker huden, gir 80% økt fuktighet og varer i 24 timer. Veldig fin å bruke alene som fuktighetskrem, særlig etter en lang og nordisk vinter som vi har hatt er huden vår gjerne litt ekstra tørr.

Hydrating toner – 30% nåpris – 184 kr

Etter rengjøring renser Trulūm Hydrating Toner og forbereder huden for effektivt å absorbere de rike, naturlige ingrediensene og kraftfulle ekstraktene av de andre produktene i Trulūms hudpleieregime. Ved å hjelpe med å regulere fuktighetsnivåer og balansere hudens pH-nivå, støtter denne unike formuleringen også de naturlige prosessene i huden for å gi et sunnere utseende.

Denne har du på etter at du har vasket ansiktet, som nevnt er den med på å regulere fuktigheten så den er like fin for deg med tørr hud som deg med fet hud. Også huden vår har en pH balanse og hydrating toner hjelper med et korrekt pH – nivå.

Brightening serum – 50% nåpris – 322kr

Overaktive fargestier og oppsamling av døde hudceller kan redusere luminans. Trulūm Brightening Serum fremmer en jevn hudtone og hudfarge ved å minimere utseendet på mørke flekker og samtidig støtte et nytt, fornyet utseende for å få ut en ungdommelig glød.

Denne lysner huden og kan være veldig fin for pigmentflekker og ujevn hudfarge samtidig som den styrker huden. Kjekk å påføre som en fuktighetskrem før du skal ut i påskesola.

Youth serum  – 30% nåpris – 412 kr

Trulūm Youth Serum styrker hudens naturlig forekommende barriere og beskytter mot forurensende og irriterende stoffer. Den støtter hudens styrke og kvalitet, og reduserer forekomst av rynker. Som den ultimate løsningen for å styrke huden, inneholder Trulūm Youth Serum også en blanding av superfrukter for bedre beskyttelse.

Gjør huden klarere og reduserer rynker. For deg som ønsker et litt mer ungdommelig utseende uten, og det med bare naturlige ingredienser!
Psst – denne funker!

Intrinsic complex – 30% nåpris – 412 kr.

Trulūm Intrinsic Complex hjelper til med å gi huden den styrken den trenger for å beskytte mot og minimere skadene fra sollys, forurensning og andre irriterende stoffer. Som den mest avanserte formelen for å bevare hudens egen luminans i forhold til miljøforurensninger, støtter denne innovative formelen optimal hudfunksjon for å hjelpe med å jevne ut og lysne hudtonen samtidig som det øker glattheten og fastheten.

Øker hudens fasthet, gjør huden mer glatt. Beskytter mot lysfølsomhet og er veldig fin å bruke på våren. Intrinsic complex er ikke bare en ingrediens eller et produkt, det er en egen teknologi og denne er helt konge!

Prisene gjelder ut mars på produkter som allerede er inne på kontoret.

Hva er Trulum?

Har du noen spørsmål om Trulum så anbefaler jeg deg å sjekke ut denne fine videoen 🙂 Og hvorfor er Trulum så billig om det er så bra? Jo fordi Trulum markedsføres av oss som er distributører, det brukes ikke umåtelig mye penger på vareplassering, reklameplakater, tv og lignende. Husk, ønsker du å bestille Trulum så send meg en melding før fredag, da sender jeg inn ny bestilling 🙂

Publisert av Statera Marit Ebeltoft Tirsdag 27. februar 2018