SanBiota produkter – hva passer for hvem

Probiotika er mer enn bare probiotika.
Probiotika er gode bakterier til tarmen din, hvorfor trenger vi så mye av det idag?
Mye av maten vi spiser forer opp de dårlige bakteriene i tarmen vår noe som gir stort utslag på helsen vår.
For mye av de dårlige bakteriene i tarmen vår gir ubalanse i vår mikroflora, så la oss se på hva vi kan gjøre for å rette opp denne balansen.

Hvilken mat gir næring til de dårlige bakteriene våre?
Sukker, raske karbohydrater, mat som ikke inneholder særlig næring – poff mat. Det kan være brus, iste, kaker, kjeks, loff, baguetter, smågodt, nugatti osv.
Denne maten bør vi spise mindre av.

Med å begrense inntaket av denne type mat som forer opp de dårlige tarmbakteriene våre samtidig som vi tilfører probiotika ( gode tarmbakterier) OG legger vekt på å spise mat som fortsette å gi næring til våre gode mage soldater har vi gjort en enorm endring for helsen vår. Og dette må vi lære litt mer om! Vi må snakke om tarm, bakterier og vi må se litt på hvordan hverdagen vår er blitt. Både med tanke på hva vi spiser men også hvordan vi lever. For vi lever ganske sterilt idag, hvor mange fermenterer mat? Hvor mange kaster mat som er på eller nærmer seg “best før” datoen?

Spis mer grønnsaker, fiber, bær, nøtter og godt fett så får de gode bakteriene god næring. Næring som trengs for at de skal kunne overleve i tarmen og gi deg en god dag.
Når ikke magen er god er heller ikke dagen god.

Det neste vi kan gjøre er å finne en probiotika som er tilpasset oss, den livsstiuasjonen vi er i og de plagene vi opplever.
Jeg vil gjerne gå gjennom de ulike probiotiske tilskuddene SanBiota har å tilby slik at du enklere skal se hva du kan velge for deg selv.

SanBiota panda – passer ypperlig for gravide i tredje trimester og for babyer opp til 1 års alderen.
Probiotikaen er fin å bruke også for de som er multi overfølsom.
Probiotika stammene i denne jobber for å normalisere fordøyelsen ved treg mage eller diare. Den virker også immunstyrkende under infeksjoner.
SanBiota panda har en klekketid på 10 minutter noe som gjør at du blander den og venter i 10 minutter før du drikker den.
Probiotikaen kan blandes i alt av lunken væske eller røres inn i yoghurt, helst bør probiotikaen tas på tom mage enten på morgenen eller kvelden en stund etter kveldsmat. Vent gjerne 15 minutter fra du har tatt probiotika før du spiser igjen.

SanBiota 340 panda – passer for voksne og barn over 1 år. Denne forebygger allergi og eksem, astma og pollenallergi. Skal den ha effekt på pollensesongen bør man begynne med denne en – to måneder før pollensesongen er i full gang.
Denne også vil normalisere fordøyelsen enten det er treg mage eller diare og støtter immunforsvaret under infeksjoner.
Denne og har en klekketid på 10 minutter og røres ut i lunken væske eller yoghurt. Grunnen er at de gode bakteriene skal vekkes til liv og være istand til å tåle reisen gjennom fordøyelsen din til de kommer frem til tarmen.

SanBiota 505 classic – kan brukes daglig og er veldig fin blant annet ved – antibiotikakurer, for å styrke immunforsvaret, ledd problemer, pollenallergi, for å supprele et dårlig/ ensidig kosthold og for eldre.
Denne har en klekketid på 1 minutt så denne rører du enkelt ut i lunken væske og drikker så å si med en gang. Bruk den gjerne på tom mage før frokost.

SanBiota barrier – jobber med å bygge opp tarmen og er super for de som opplever migrene, har diabetes type 2, plages med depresjon, nedstemthet, har problemer med leveren eller har hatt en tung sykehus behandling som for eksempel sterk antibiotika eller stråling. Klekketiden her er også 1 minutt og som med de andre blandes den ut i lunka vann helst på tom mage 1 – 2 ganger om dagen.

SanBiota 910 lax – for de med treg mage og forstoppelse. Veldig fin å bruke for eldre som naturlig kan erfare en tregere fordøyelse. Klekketiden er 10 minutter og blandes ut i lunka væske eller yoghurt, drikkes helst på tom mage morgen eller kveld.

SanBiota performance – for deg som opplever mye fysisk stress og trener hardt eller om du har noen sykdommer som kan gi løs mage.
Mange opplever at økt fysisk aktivitet kan virke som stress på kroppen og man kan i en overgangsfase oppleve løs mage.
Endel medisiner eller sykehusbehandlinger har også løs mage som bivirkning.
Da er denne probiotika stammen fin å bygge opp med.
Klekketid på 10 minutter, blandes ut i lunka væske eller yoghurt og tas gjerne på fastende mage.

SanBiota 780 activityBalance – for deg som opplever langvarig stress og føler deg utbrent. Har lite energi eller opplever utviklingsforstyrrelser som AHDH/ autisme. Bakteriestammene her er veldig fin for de som har opplevd traumer av ulike slag eller psykisk stress. Og for de som ikke tåler lactobacillus acidophilus.
Klekketid på 10 minutter og blandes ut i lunka væske eller yoghurt, tas gjerne på tom mage 1 – 2 ganger om dagen.

SanBiota 825 inFlame – for deg som har en betent / irritert tarm. Enten du opplever morbus crohn, ulcerøs colitt, betent tarm, magesmerter etter matinntak, autoimmune sykdommer som leddgikt, diabetes type 1, stoffskiftproblemer. Klekketiden er kun 1 minutt på denne og blandes også ut i lunka væske eller yoghurt. Tas gjerne på tom mage morgen og kveld, unngå å spis mat før det har gått 15 minutter etter probiotikaen.

SanBiota AAD – er en probiotika som er veldig fin å ha med på reiser eller å bruke ved antibiotikakurer. Klekketiden er 1 minutt og blandes ut i lunken væske eller i yoghurt, tas gjerne på tom mage.

Ønsker du å bestille en boks med probiotika så send meg en epost – 
post@statera.me