Gelatinsnop

De har blitt utrolig populære for tiden og det er ikke helt uten grunn. De har en god effekt på helsen din også smaker de herlig, men de er også enkle å morsomme å lage slik at de små i familien fint kan stå for jobben her, med litt hjelp 🙂


Til en liten ildfastform trenger du – 

400 gram frosne blåbær
4 ss gelatin
3 ss MCT olje*
1 ts stevia / 2 ss kokosblomstsukker
1/2 ts kanel

*MCT olje kan sløyfes eller du kan erstatte den med å bruke kokosolje.

For å ta gelatin først, gelatin er kokt kollagen. Det er et lettopptakelig proteintilskudd som styrker brusk og slimhinner i kroppen din. Fantastisk for barn i vekst eller for de som plages med betennelser i kroppen.
Når gelatin er rørt ut i væske og får kjølt seg ned stiver det og blir til gele.
Ilag med C vitamin øker virkningen av gelatinet,  derfor er det så fint å kunne bruke bær og gelatin ilag for å lage deilig snop. Disse blåbær rutene er fylt med antioksidanter, c vitamin og styrkende gelatin.

Du kan bytte ut blåbær med nesten det du vil, mango, kakaopulver, kokosmelk, jordbær, appelsin, sitron, bringebær, banan osv!

Absolutt snop som er lov å kose seg med i hverdagen 🙂