Online kurs – kropp i balanse

Jeg står på å jobber med kurset mitt om dagen, noe som er utrolig spennende samtidig som det er overraskende skummelt! Hva om det ikke blir bra nok? Hva om ingen melder seg på? Nei det er absolutt en tur uten for komforsonen, men jeg tror det blir råbra!

Mitt første online kurs, og jeg tenkte jeg skulle presentere tankene, utviklingen og selve kurset for deg nå!

Et online kurs betyr at hele kurset foregår på nett. Dette er i 2018 det som passer best for folk flest. Her kan du følge et helt kurs når det passer for deg, hvor enn du er så lenge du har nett og du trenger ikke engang ta på deg BH eller stelle håret.

Kurset vil vare i 8 uker men du vil få tilgang på hele kurset og alt materiale i 6 måneder! Dette betyr at du iløpet av det neste halve året kan ta kurset akkurat som det passer deg, i ditt tempo og slik at du får mest mulig ut av det.

Som sagt er dette mitt første online kurs og jeg har tenkt å sette en begrensning på hvor mange plasser jeg gir ut. Grunnen til det er at jeg vil kunne gi den absolutt beste veiledningen til akkurat deg samtidig som jeg selv må se og kjenne etter hva som faktisk er mulig.

Du vil få tilgang til en egen kursportal med passord og innlogging.
Deretter vil jeg opprette en facebook gruppe hvor vi kan dele spørsmål, oppskrifter, tips og motivasjon underveis.
En gang i uken vil jeg sende ut et skjema til deg slik at du anonymt kan sende inn spørsmål til meg. Disse spørsmålene vil bli besvart enten i en live videosending eller i et eget innlegg. Alle har mulighet til å se/ høre spørsmålene og svarene, grunnen til det er at det gir gode muligheter for læring og man slipper å svare på de samme spørsmålene om og om igjen. Det er ikke alltid man kommer på spørsmålene selv om man egentlig lurer, så å høre på andres spørsmål kan gi mye god informasjon.

Hovedtema for kurset mitt er å få kroppen i balanse. Dette kan gjøres på flere måter og vi alle har ulike forutsetninger.
Kurset mitt passer for deg som :
– Har prøvd lenge selv uten å lykkes.
– Har problemer med fordøyelsen din, enten det er irritabel tarm, intoleranser, allergi, betennelser, lekk tarm eller oppblåsthet.
– Sliter med uforklarlige plager som hodepine, tretthet, leddsmerter, uren hud, dårlig hukommelse og konsentrasjon.
– Trenger inspirasjon og veiledning innen trening. 
– Er usikker på hva et balansert kosthold egentlig er for deg.
– Har lite energi.
– Ønsker å komme i gang med trening.
– Ofte blir syk av det som går og sliter med å bli kvitt forkjølelsesplager.
– Ønsker å gjøre en endring i livet ditt.

Jeg har lagt opp kurset mitt slik at du hver uke får tilgang på en ny modul, på denne måten slipper du å bli overveldet samtidig som du faktisk får lært og testet ut litt av den læringen underveis.
Vi går gjennom temaer som makronæringsstoffer, fordøyelse, hva du bør spise når, treningstips, kosttilskudd, hvordan gå frem i praksis, oppskrifter og planlegging. Fra uke 4 vil du få tilsendt et nytt treningsprogram fra meg, utifra din situasjon setter vi oss mål om hvordan treningen kan være for deg og jobber oss fremover. Jeg vil følge din progresjon og hjelpe deg underveis.

Dette kurset vil bli som en oppsummering av mine utdannelser og min opptjente erfaring både fra meg selv og kunder.
Jeg syns kurs er en fin måte å lære på fordi det for meg er viktig at du blir trygg på det du skal gjøre. Det er du som må gjøre jobben og det er du som må ta de tunge løftene når det kommer til å få din kropp i balanse, jeg kan dele kunnskap og veilede deg.
En annen ting som er utrolig viktig særlig de første ukene er å ha kontakt og få oppfølgning. Dette er en sårbar tid, mye nytt skal settes i rutiner og man skal finne ut hva som må til for at nettopp du skal komme i mål. Derfor kommer motivasjon, fellesskap og gode råd høyt på listen.

Målinger av kropp og før / etter bilder er du selv ansvarlig for og dette er noe jeg oppmuntrer til å ta. Badevekten forteller oss ingenting om det tallet som kommer frem, derfor vil målebånd, før / etter bilder og eventuelt en tanita scanning være gode parametre å bruke før og etter kurset.

Skulle jeg tilbydd deg alene dette opplegget hadde prisen vært ganske uoverkommelig, og det er nettopp dette som gjør at jeg heller ønsker å kjøre online kurs.
Skulle jeg fakturert dette som jeg ville gjort på en til en veiledningstimer, med informasjon, oppskrifter, treningsopplegg osv ville prisen vært på 37 400 kr! 
Vel og merke fordelt på 8 uker, noe som gir deg en dagspris på 667 kr. Dette er jo for dyrt, og jeg hadde ikke følt meg komfortabel med å ta denne prisen. 

Derfor får du muligheten til akkurat samme kurset, når du vil og hvor du vil til bare 5000 kr. En dagspris på 89 kr. Da er det faktisk mulig. 

Jeg vil komme tilbake med en spørsmålsrunde rundt kurset, løsninger og hva enn du lurer på så send gjerne inn spørsmålene dine så tar jeg de med 🙂

Gå gjerne inn på linken her å svar på mine 4 kjappe spørsmål i forbindelse med dette kurset 🙂
Spørreundersøkelse