En glad tarm i 2018

Nytt år og nye muligheter. Svært mange tenker å starte året på en sunn å god måte, få igang kroppen igjen og rette opp i diverse ubalanser.
Mitt personlige og faglige fokus havner på nettopp tarmen.
Hva har det å si om tarmen er glad?

Jeg har allerede snakket mye om tarmen på bloggen her, med kunder, til familie og venner. Jeg har en over gjennomsnitte brennende interesse for tarm og både leser, ser dokumentarer og søker informasjon om temaet.
Og jeg forstår spørsmålene, hva er det egentlig som er så viktig med tarmen vår? Jeg håper du følger med nedover.

Inni deg jobber det 100 trillioner mikroskopiske skapninger akkurat nå. Disse fantastiske skapningene finner vi i tarmen vår, et stort mikrobiome av bakterier. Faktisk har vi så mange bakterier i kroppen vår at bare 10 % av våre celler inneholder vårt DNA! Det er passe merkelig å tenke på, på en måte kan vi si at vi er bare 10% menneske 😉

Vi alle har et mikrobiome, en levende bakteriekultur inni kroppen vår. Det har aldri før vært forsket så mye på tarmen og mikrofloraen vår som det gjøres idag. Denne forskningen viser blant annet at din mikroflora direkte påvirker ditt hjerte, huden din og alle de viktigste organene dine, hjerte, hjerne, lunger osv. Det påvirker vekten din, muligheten til å trene å være i aktivitet, hvordan du forbrenner forskjellig type mat. Mikrofloraen din kan til og med påvirke hukommelsen og følelsene dine!

Det fins utrolig mye god sunn og helsefremmende mat der ute 🙂

Idag brukes det utrolig mye penger på helse, livsstilssykdommer og ikke minst medisiner for plager og symptomer man ikke før har vært sikker på årsaken til.
Plager som skyldes en ubalanse i din mikroflora.
Hvilke plager? 

  • Fordøyelsen – irritabel tarm, ulcerøs kolitt, crohns, allergi, intoleranse, dårlig immunforsvar
  • Hudproblemer – eksem, psoriasis, kviser, kløe
  • Sirkulasjonsproblemer – leamus, kneppsenne, rastløse ben, dovner bort i armer og ben, hodepine, migrene, hjerte og kar problemer
  • Betennelser – i kroppen, muskler, ledd, lagrer væske, infeksjoner, virussykdommer
  • Psyken – dårlig hukommelse, mer angst og depresjon, dårligere søvn, dårlig konsentrasjon, hjernetåke
  • Hormoner – fertilitet, blodsukkersvigninger, apetittregulering, humør, tålmodighet og evnen til å takle stress

    Hvem som bor i tarmen din er viktig for helsen din, det kan vi være enig om.
    La meg svare på noen spørsmål som du kanskje sitter med nå.

Er det verd det? 
Ja, egne erfaringer og opptjent erfaringer fra tidligere kunder sier at det er verd det. Å rydde opp i ubalanser i mirkofloraen å gjøre noen små enkle grep for en bedre tarmhelse er verd jobben og pengene. Noe som naturlig får oss over på neste spørsmål.

Hva koster det? 
Å investere i egen helse kan være dyrt, men igjen kommer det ann på hvordan vi ser på saken. Å bruke medisiner og legemidler for å bedre symptomer er også dyrt i lengden når du faktisk kan ta tak i årsaken.
Et sett med purify koster 2500 kr, dette varer i 3 uker.
Heretter anbefales det at du fortsetter med biome shake 1 gang om dagen og etter induviduelle råd kan benytte deg av andre Synergy produkter om det er nødvendig.
Den første måneden kan altså koste deg 103 kr dagen og de følgende månedene kan koste deg 40 kr dagen.

Skal, skal ikke? 
Har du som meg sittet fanget i ditt eget hjem på grunn av en fordøyelse som ikke fungerer? Har du måtte si nei til de tingene du egentlig skulle ønske du var med på eller kunne gjøre fordi du har verk i kroppen, lite energi, dårlig nattesøvn, løper på do i tid og utide?
Har du følt at du ikke leverer slik du bør gjøre i din rolle som mamma, kollega, venninne, besteforelder, onkel eller som en datter, der du vet årsaken kommer av en dårlig fungerende fordøyelse og et ubalansert mikrobiome?
Da vet du med deg selv at du skal OG at det er verd det. Jeg hadde uten problemer betalt både 40 og 300 kr dagen for å ha den helsen jeg vet jeg kan ha for å eie min egen frihet.

Hva om det ikke fungerer? 
Jeg skjønner du er redd for dette. Har du kjent på plagene fra en sint tarm så har du helt sikkert prøvd mange forskjellige kurer, medikamenter og teknikker for å bli bedre – uten å ha lykkes. Der fins ingen garanti for noe her i livet MEN dersom du ikke prøver så vet du heller ikke. Å finner du en ting som ikke funker så er du mest sannsynlig nærmere en ting som fungerer.
De som har utviklet purify har brukt 10 år på dette produktet, denne samlingen av produkter som ilag gir deg de resultatene du trenger og ønsker.
For noen tar det tid og for andre går det kjapt. Dette kommer ann på hvor du er idag. Har du vært svært syk med plager som nevnt over i mange mange år og har en dårlige helse så er du ikke ditt 100% på 2 dager. Men du kommer dit om du holder fast i målet ditt å sammen kan vi jobbe mot det. Sammen kan vi holde motet oppe, jeg kan veilede å du kan bruke meg slik du trenger på denne reisen for at du skal komme i mål.

Hvordan går vi frem? 
Dette er individuelt. Jeg liker å ha en god dialog med mine purify`ere. På den måten kan jeg følge opp best mulig.
Noen ganger jobber jeg veldig tett kunden en uke, som regel under detox uken. Her er det mange som kommer med spørsmål og hverdagslivet til hver enkelt kan by på litt utfordringer som vi da sammen finner ut av. Å ha noen å lene seg på når ting er tungt å man opplever å bli usikker er gull verd!
Andre kommer gjennom detox uken uten særlige problemer men kan trenge mer hjelp i ukene etterpå. Hvilke produkter de skal bruke, tips til frokost eller enkle men næringsrike middager som ikke tar lang tid å lage. Noen har kanskje allergier eller intoleranse og trenger litt tips i forhold til det.
Dette er den absolutt beste delen med jobben syns jeg. Å få lov til å bli kjent med deg, finne løsninger sammen å jobbe mot bedre helse.

Purify er fantastisk måte å rette opp i ubalanser i mikrofloraen på.
Purify er lagd for nettopp dette formålet.
Purify er enkelt, det er smakfullt og det gir resultater.
I morgen allerede sender jeg inn bestilling på purify kittene for januar detoxen, setter opp nye grupper og gjør klart nytt materiale med måltidsplaner og tips for denne reisen.
Skal du være med må du sende meg en melding merket med NAVN, ADRESSE og EPOST.

//Her kan du lese om tilbakemeldingene fra tiligere purifyere
//Her kan du lese om hvorfor du bør starte innenfra med nettopp Purify
//Her kan du lese mer om purify og magespesialen, et kurs for deg over 8 uker som gir deg alt du trenger for å rette opp i tarmhelsen din