Velkommen 2018

Hei igjen å riktig godt nyttår!
I disse dager jobber jeg mye med kursene som skal gå igang i år og jeg er veldig spent på tilbakemeldingene deres 🙂

Ellers vil jeg gjerne ha tips og innspill fra dere som følger med her på hva dere vil ha mer av i 2018. Trening, oppskrifter, personlig, faglig, kosthold, kosttilskudd eller andre ting? 🙂 

Nyttårsforsetter for 2018 – 

  • Ingen telefon i senga! Jeg har begynt å legge fra meg telefonen i gangen slik at jeg ikke skal bli liggende våken å scrolle i det uendelige før søvnen omsider tar meg. Nattesøvn er viktig for både kropp og hode 🙂
  • Få opp hverdagsaktiviteten. Trening er en ting men hverdagsaktiviteten kan også jobbes med og det er et fint mål for 2018, å ta noen enkle grep som gjør hverdagen litt mindre stillesittende.
  • Tilstedeværelse. Jeg syns det er utrolig viktig å være tilstede i det man gjør og med de du er sammen med. Så det vil jeg jobbe mer med.
  • Egentid. Som mamma, eier av eget foretak og innehaver av “flink pike syndromet” er ikke egentid noe som har stått høyt på listen min tidligere. Men det skal jeg få gjort noe med i år. Hva liker JEG? Hva gir meg energi?

Har du satt deg noen mål eller tanker for hvordan du vil at 2018 skal bli? Del de gjerne med meg 🙂

Å være mer ute er også noe som jeg blir å jobbe mot i 2018, for vakker natur DET har vi i Vesterålen.