Endret tarmflora etter fedmeoperasjon

I et forsøk gjort på mus og tarmbakterier har vi fått noen spennende resultater. Musene ble delt inn i 3 forskjellige grupper.  Gruppe 1 – steril tarm. Gruppe 2 – tarmbakterier fra overvektige mus. Gruppe 3 – tarmbakterier fra normalvektige mus.
Mus som gnagere flest spiser avføringen til hverandre.
Når gruppe 1 ble satt sammen med mus fra gruppe 2 kom resultatene raskt, musene med sterile tarmer begynte å få tarmbakterier fra de overvektige musene og startet derfor også å legge på seg.
Når musene i gruppe 2 ble satt sammen med mus fra gruppe 3 kunne vi se enda flere overraskende resultater. De overvektige musene begynte å få i seg tarmbakterier fra normalvektige mus og vekten deres gikk også nedover.

Hvilke bakterier vi har i tarmen har utrolig mye å si for helsen vår men også med tanke på vekten.

Har vekten din økt såpass at du idag lider av fedme viser forskning at det er vanskelig å komme ned til en normalvekt igjen, iallefall om vi snakker permanent.
Under en fedmeoperasjon er det ikke bare størrelsen på magesekken som endres. hormonene som styrer fordøyelse og appetitt endres også.
Personer som lider av fedme har somregel få forskjellige bakterier i tarmen.
Forskning som er gjort med tarmfloraen til personer som har gjennomført en fedmeoperasjon har gitt overraskende resultater.
Denne gruppa mennesker hadde flere bakterier i tarmen og et mye større utvalg av bakterier. Disse bakteriene drev også med et litt viktigere arbeid, slik som å kontrollere metthet og sult. Dette kan være en av grunnene til at personer som gjennomfører en fedmeoperasjon klarer å vedlikeholde vekten.

Det som er spennende for meg med tanke på akkurat denne forskningen er min interesse for tarmfloraen.
Hvem som bor i tarmen din påvirker helsen din i stor grad, og du kan med mat og ved hjelp av purify endre på disse bakteriene. Du må altså ikke gjennom en stor operasjon for å koble om hele fordøyelsessystemet ditt for å klare å endre tarmfloraen din!
21 dager på purify endrer tarmfloraen din, ved hjelp og veiledning underveis og i tiden etter kan du vedlikeholde disse endringene og gjøre små enkle grep som på sikt gir deg varige endringer i tarmfloraen din. Er du interessert i purify kan du følge linken her eller send meg en melding så skal jeg hjelpe deg slik at du også kan komme i gang med din purify reise 🙂

Har du noen egne erfaringer fra fedmeoperasjon du ønsker å dele så legg gjerne igjen en kommentar, kanskje har du opplevd endring i huden din etter operasjon eller har du blitt kvitt noen allergier du tidligere har hatt?

//Tilbakemeldinger fra purifykunder