Hvorfor Synergy

Jeg har tidligere skrevet noen innlegg om Synergy, jeg har også skrevet om hva jeg som kostholdsveileder kan, det kan du lese her – Kostholdsveileder .

Det jeg tenkte å ta opp her idag er hvorfor jeg liker Synergy så godt å hvordan du enkelt kan ta i bruk produktene selv.

Det er mange som har spurt meg om hvorfor Synergy, hva jeg mener om Herbalife, Forever living, Cell reset og andre slike produkter.
Jeg har ikke tenkt å si noe negativt eller snakke ned om andre produkter og blir derfor bare å ta for meg hvorfor jeg valgte Synergy.

Synergy står inne for de samme prinsippene som jeg som kostholdsveileder TMS står inne for. Det gjorde valget veldig enkelt allerede der.
For å utdype dette litt –

Raske karbohydrater og sukker har ikke noe i kosttilskudd å gjøre. La oss være ærlig med oss selv. Føler vi at vi trenger tilskudd av sukker og andre raske karbohydrater som gir oss et ustabilt blodsukker og alt det medfører? Nei.

Næringstetthet. Jeg teller ikke kalorier men har en viss oversikt, det jeg heller fokuserer på er at maten vi spiser og tilbyr skal være næringsrik. Så produktene vi skal bruke som tilskudd bør ha en god næringstetthet slik at du faktisk får noe godt ut av det.

Mage og tarm. Er en slags hjertesak hos meg kan du si etter å selv ha slitt med fordøyelsen siden jeg var 4 – 5 år. Synergy har et stort fokus på mikrobiome, altså tarmbakteriene våre. Meg selv og flere av mine kunder har brukt produktene og blitt kvitt IBS “diagnosen”. Det er ganske kraftig!

Enkelt og godt. Biomeshaken kan brukes til så mye! I smoothier, som lapper, pannekaker, muffins og mer. Den er lavkarbo alene noe som gjør at den passer godt til frokost og hva du blander det med gjør at du like godt kan bruke pulveret til kvelds også. Som turmat gir det god og langvarig næring på en smakfull og enkel måte. Flere av kundene mine kommer tilbake for flere biome bokser fordi det er så utrolig godt og enkelt i en hellers hektisk hverdag.

Energien. Fordi produktene inneholder mye næring, er uten sukker og har utrolig god kvalitet så merker man fort bedring på energien. Synergy`s E9 produkt er helt rått når det kommer til energi men dette med energien er noe som går igjen i alle Synergy`s produkter.

Helse for alle. Synergy er ikke bare for idrettsutøver eller for syke folk. De er for alle, uansett helse per dags dato så kan Synergy hjelpe deg videre. Opp og frem, elite helse akkurat for deg.

I tillegg vil jeg legge på at Synergy gjengen har vært utrolig fin mot meg. Vi er en gjeng som støtter hverandre og det er alltid noen som kommer med gode og forklarende svar om man står fast på noe. Det er en allsidig gjeng også med gode kunnskaper rundt trening og ernæring. Dette er et punkt jeg syns er veldig fint, som jeg også nevnte i innlegget mitt hvor jeg forteller hva en kostholdsveileder kan. Det er litt enklere å kjøpe kostholdsprodukter fra en som har bakgrunn innen kosthold og ernæring enn fra de på bensinstasjonen eller frisørsalongen. Og det er ikke ment som nedsnakk mot verken frisører eller butikkmedarbeidere, men jeg tviler på at du hadde kommet til meg for en bob eller om topppakningen på bilen din gikk i stykker 😉

 

2 kommentarer

 • Carl -Gustaf Lindberg

  Hej Marit! Suttit en lång stund och läst Din blogg och bra tips och rekommendationer! Mycket spännande och läsvärt. Beträffande Synergy kan jag säga att jag varit inne i alla hälsonätverk du nämt och många fler, men aldrig varit i närheten av de egna upplevelser + andras tacksamma vittnesmål, som jag fått av Synergys produkter.
  Hjärtliga hälsningar från den yngste 72 åring Du kan hitta. Få jag lov till en springrunda eller LindyHoppdans!???
  Kunde aldrig ens föreställa mig denna min utveckling för 15 år sen! Lycka till i allt Du gör!
  Hjärtlig Hälsning
  “EkoKalle)))

  • Marit

   Hei Kalle! Så hyggelig at du leser bloggen min og liker det du leser. Synergy har noen fantastiske produkter, virkelig.
   Er så glad flere får kjenne på kroppen hvilken effekt produktene deres har.
   Hopp og dans du, og lykke til videre. 72 er ingen alder 😀