Er du min kursdeltaker?

Over nyttår kommer to nye online kurs fra meg.
Det ene er for deg som trenger å få skikk på magen og fordøyelsen din og som samtidig er på utkikk etter gode løsninger når det kommer til mat i hverdagene. Dette kurset går over 8 uker og vil gi deg de produktene og den veiledning du trenger for å bygge opp tarmen din på nytt.

Det andre kurset er for deg som trenger å få kroppen i balanse, enten du plages med vekten, har betennelser i kroppen, sliter med fordøyelsen og har hormoner på avveie. Dette kurset vil på 8 uker lære deg det du trenger å vite om kosthold, veilede deg tett på din vei å besvare spørsmålene dine.

Begge kursene vil gå over nett, det du trenger og ønsker av produkter kan enkelt sendes i posten eller hentes hos meg.
Det vil bli lagd en facebook gruppe for hvert av kursene hvor filmer, spørrerunder, informasjon og annen snacks vil bli delt for kursdeltakerne. Kursene går begge over 8 uker men du som melder deg på kurset vil ha tilgang på kurset og materiellet i 6 måneder! Dette betyr at kurset passer for deg enten du bor nært eller fjernt, om du er travel eller har mer ledig tid. Du kan se og følge kurset i ditt tempo over 6 måneder uten at du må være avhengig av barnevakt, reising eller fri fra jobb.

Kursmaterialet har blitt testet ut på flere mindre grupper nå før jeg kjører det ut, teoriene og det praktiske har også blitt prøvd ut og endret litt underveis for å gjøre det mest mulig praktisk og oversiktlig for deg som skal være med på kurs. Her kommer et lite men.

Jeg har noen kriterier til deg som skal være med på kurs, enkle kriterier men verd å nevne – 

Du må være klar for å gjøre endringen selv. 
Jeg gir deg råd, veiledning, verktøy og kunnskap men du må gjøre selve jobben selv.
Du må være klar for å gå ut av din egen komforsone. 
Å fortsette som før og forvente andre resultater er et tegn på galskap og det kan ikke jeg hjelpe med 😉
Du må være engasjert. 
Bruk meg, spør meg, se videoene som blir delt, følg kurset å gi det et og to forsøk om det trengs.

Dette er mine kriterier og jeg håper at over nyttår så er du klar sammen med meg. Hvor ofte jeg kommer til å kjøre slike online kurs er ikke sikkert enda.
Mer informasjon om hvert av kursene vil komme etterhvert.
Ha en fin fredagskveld. 

 

Holder du på med julebakingen og har noen allergikere / diabetikere rundt deg? Sjekk gjerne ut julehefte mitt for 20 herlige oppskrifter <3