Trulum

Trulum er essensen av ekte glød – strålende, sunt utseende hud.

Sunn hud gir en uanstrengt utstråling fra innsiden. Men å bevare en ungdommelig hudtone etterhvert som årene går, kan være en utfordring. Tiden som går, kombinert med den konstanse eksponeringen for giftstoffer, UV – stråler og andre miljøfaktorer, kan forringe den sunne funksjonen i huden og den vil miste sin naturlige glans.
Ved hjelp av Intrnsic Youth – teknologi, fungerer Trulum hudpleiebehanling for å rense, styrke og beskytte huden din for å avdekke ditt indre lys.
Oppdag din sanne glød med Trulum <3

Jeg nevnte såvidt Trulums Intrinsic Youth teknologi, men dette er mye mer enn bare en enkel ingrediens.
Intrinsic Youth teknologien omfatter en helhetlig tilnærming til sunn, levende hud fra innerst til ytterst. Den arbeider for å rense, styrke og beskytte huden din og hvert av trinnene i serien støtter og forsterker hudens naturlige prosesser.

I første steg finner vi cleansing gel, hydrating toner og brightening serum i et trinn vi kaller PURIFY. 
Her jobber Trulum i det første hudlaget, epidermis. Purify fjerner uønskede urenheter.

I det andre steget finner vi en moisturizer i et trinn vi kaller FORTIFY. 
Trulum jobber med å styrke det midterste hudlaget, dermis. Alder og miljø kan hindre dermis å opprettholde hudens intergitet. Her blir bindevevene pleid og Trulums moisturizer gir en utrolig fuktighet til huden.

I det siste og tredje steget finner vi instrinsic complex, youth serum og eye cream i et trinn vi kaller PROTECT. 
Det nederste laget av huden får pleie her, hypodermis. Dette laget består av fettceller som fyller huden din og gir spenst, fylde og sunn glød. Uønskede irriterende og forurensende stoffer kan svekke helsefunksjonen til underhuden og dempe glansen til huden din. Protect trinnet arbeider for å reparere dette og forhindre ytterlige skade på huden fra innsiden.

Alle produktene brukes morgen og kveld utenatt eye cream som brukes en gang om dagen. 

Du kan kjøpe Trulum hos meg eller på nett her og få den rett hjem i din postkasse.
Trulum kan kjøpes samlet som et sett eller du kan kjøpe enkeltprodukter. Det er ingen problem å kjøpe et sett å dele det opp for å gi videre i julegaver.
Dette passer like godt til damer og menn, unge som eldre.