Spennende jobb

Mye spennende jobb på en gang så litt lite blogging.
Denne uken starter novemberrunden med purify der kundene får muligheten til å teste ut magespesialen som er med på å fikse tarmplager å komme i rett kjøl med rutiner. Dette er en purify runde jeg virkelig er spent å gleder meg mye til.

Allerede neste uke kommer Jan Erik nordover for å holde foredrag, så jeg tenkte å fortelle litt om foredragene idag.

Kanskje kjenner du deg igjen i livsstilsendringer. Nyttårsforsetter, sommerkroppen osv. Vi ønsker ofte å forandre ting, noen ganger gjør vi drastiske tiltak bare for å komme nærmere målet. Men hvordan kan du faktisk lykkes med en livsstilsendring?
Jan Erik er utrolig god på endringer, hvordan du kan få hodet med på planen, hvordan du faktisk kan lykkes. Så dette er et foredrag du kan lære utrolig mye på.
Det vil også være mulighet for å stille spørsmål.
Hva skal til for å holde en rutine ved like? Hvordan endre uvaner? Hva skal du gjøre istedenfor? Hvordan påvirkes man av tankene? Hva er egentlig stress? Gode løsninger og mindre gode løsninger? Hva bør du velge, hvor skal du ha fokuset ditt.
Foredraget finner sted 20 november klokken 16:00 – 18:00 på Stokmarknes ungdomsskole.

Rett etter første foredrag kjører vi på med enda et foredrag, nå om omega 3. Som selvutnevnt omega3 nerd skal Jan Erik fortelle, forklare og lære oss om omega 3, kvalitet, hva man bør se etter og ikke minst hvorfor det er så viktig med omega 3 for oss.
Hvordan påvirkes fettsyrebalansen vår, betennelsestilstander og smerter i kroppen er noe veldig mange sliter med i dag.
Omega 3 foredraget kommer nok til å imponere mange med hvor spennende å viktig det faktisk er, stor anbefaling!
Foredraget finner sted 20 november klokken 18:30 – 20:30 på Stokmarknes ungdomsskole.

Disse to foredragene har en symbolsk pris, 100 og 150 kr bare. Så kjenner du deg igjen bør du lage tid for å komme innom, du vil nok ikke gå skuffet derifra.

Dagen etter er det klart for mage og tarm. Fordøyelsen er et stort tema i 2017, svært mange sliter med plager knyttet til tarmen vår. Kanskje er det immunforsvaret, infeksjoner, matintoleranser, astma og allergier, overvekt eller undervekt, smerter, oppblåst mage, uregelmessig fordøyelse, irritabel tarm eller hudproblemer.
Hva kan du gjøre for å bedre fordøyelsen din? Hva bør du spise mer av og hva bør du unngå? Hvordan har kostholdet vårt utviklet seg de siste ti årene? Hva er Synergy og hvordan kommer man i mål med purify? Ikke minst, hva er egentlig purify å hva kan den gjøre for deg?
Det er mye spennende å lære om den kjære tarmen, alle har en tarm – noen mer enn andre så alle har noe å hente herifra.
Foredraget er faktisk helt gratis! 21 november 16:00 – 18:00 på Stokmarknes ungdomsskole.

Er du interessert så hopp innom arrangementet vårt på facebook å meld deg på, takhøyde på 30 personer på hvert av foredragene så vær rask 🙂
Gleder meg til å se deg:)

Livsstilsendring

Omega 3 

Mage og tarm