Purify tilbakemeldinger

Det er snart 3 måneder siden jeg kjørte igang de første rundene med PURIFY. Tiden har gått fort! Noen startet med en gang og noen startet i september. Jeg har iallefall fått inn flere forskjellige tilbakemeldinger jeg ønsker å dele med dere.

Heisann, her kommer tilbakemeldingen min.
Purify har vært kjempe lærerikt for min del. Jeg valgte å ta den over 21 dager og syns det har vært både fint og veldig nyttig, kan forstå hvorfor det anbefales. At det tar tid å endre vaner har jeg stor forståelses for, her har det vært utrolig godt å ha veiledningen i ryggen. Under disse 21 dagene har jeg møtt på litt utfordringer både med gamle vaner, søtsug og ”hva skal jeg spise nå da?”. Da har jeg enkelt kunne stilt spørsmål privat eller benyttet meg av gruppen hvor flere flinke personer har delt sine erfaringer og svart profesjonelt og bra. Har lært mye på disse ukene og magen min har vel aldri vært så fornøyd før. Håper jeg klarer å beholde de gode tipsene og vanene jeg har fått innlært, jeg ser at dette funker for meg. Ikke minst har jeg satt pris på at måltidene på kostholdsplanen har fungert for familielivet, da jeg har en sønn på 6 år som er noe kresen. Dette har gått helt fint og vi alle har spist mer variert enn før. Jeg fortsetter vektreisen min nå, med en fornøyd tarm, mindre oppblåst og mageplager og gode vaner jeg skal værne om. Vekten viste -8 kg etter purify 🙂 🙂 

 

Er utrolig glad for at jeg hoppet på purify kuren! Har i godt over 20 år slitt med magen og en irritabel tarm men nå er magen helt fin! Jeg spiser frukt og grønnsaker igjen uten at magen reagerer. Jeg kan til og med gå ut med venner og spise vanlig mat uten å være sengeliggende dagen etter.
Turer på fjellet trengs heller ikke å planlegges i det uendelige med tanke på hva jeg spiser og antall do besøk, helt fantastisk og tusen takk for hjelp til sammensettning av måltider underveis. Var veldig redd for å gå ned mye i vekt men det har faktisk gått helt fint. Kan anbefale purify videre til de som sliter med fordøyelsen.

 

Fikk anbefalt purify på 21 dager og har fulgt både kostholdsplan og de gitte produktene. Syns det har gått helt supert. I starten var jeg sulten særlig på kvelden men fikk råd og veiledning for dette så etter bare få dager var det i balanse. Det er vel den eneste utfordringen jeg kan si jeg kjente på med purify for ellers har det gått veldig fint. Gode middager, mettende frokoster, energi til å holde ut hele arbeidsdagen og til å klare ettermiddagen hjemme uten å måtte ligge på sofaen 30 minutter først.
Kostholdsrådene jeg fikk via purify hr hjulpet meg med vekten også, og kunnskapen jeg har fått delt om tarmbakterienes påvirkning på sult, søtsug og vekt har hjulpet meg mye- særlig for å holde på de gode vanene. Det er nå 3 uker siden jeg var ferdig med min 21 dagers purify reise og vekten viser – 12 kg! Jeg er utrolig fornøyd.

 

Valgte å ta purify på 1 uke og er igrunn glad for det. Har i lengre tid levd ganske sunt tenkte jeg men purify ga meg virkelig en aha opplevelse. Jeg var i rimelig dårlig form de første 5 dagene av denne uka, både med oppkast og dårlig energi. Brått snudde det om og formen har vært upåklagelig siden. Kroppen min hadde virkelig godt av den rensen, kjennes veldig godt å få kvittet seg med det som lå å skurret. Kanskje var purify prikken over i`en? Jeg har i alle fall lært en god del om kosthold denne uken, og hadde det ikke vært for den gode veiledningen jeg fikk hadde jeg nok droppet ut allerede på dag 1 eller 2. Tusen takk for at du svarte på alle mine spørsmål å hjalp meg videre etter purify med gode kostholdsvaner, jeg føler abselutt jeg har mer energi og en bedre helse generelt nå.

 

Tok purify på 1 uke og syntes det gikk helt supert. Merket lite til å begynne med å lurte på om jeg kanskje gjorde noe feil, men på dag 4 var jeg litt uggen i formen og gikk på toalettet noen ganger. Har tidligere slitt med forstoppelse noe som etter dag 4 IKKE har vært et problem lengre. Og det virker som tarmen min er ganske fornøyd med å få en regelmessig tømming uten å måtte bruke forskjellige midler fra apoteket. Jeg har fremdeles en del kilo å bli kvitt men den uken på purify ga meg en kick start med 7 kg ned! Føler jeg har fått god kontroll på hvilken mat jeg bør velge mer av fremover, takk for super veiledning.

Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått, både på epost, facebook og privat! Det er så utrolig koselig å jobbe med mennesker på denne måten. Utfordrende til tider men så lærerikt også for meg. Jeg er så glad mange oppdager purify og hvor fine disse produktene faktisk er, kosthold trenger nemlig ikke være så himla komplisert men vi alle trenger litt hjelp iblant.
Jeg er på jakt etter 4 – 8 nye personer som ønsker å hoppe på Purify bølgen før jul så om du er interessert så må du gjerne sende meg en melding.
Kunne du tenkt deg å gå julen i mot med en glad og samarbeidsvillig mage?

17 kommentarer