Frokost snacks kake

På snappen til kostholdsdamene i går rant det inn spørsmål om denne godsaken her, og det er jo forståelig for den både ser og høres god ut 😀

Idag ble en rute av denne til min pre frokost ilag med min versjon av bulletproof te 🙂
For meg funker det helt supert fra tid til annen. Jeg er veldig vane mennesker også når det kommer til frokoster men det går i perioder. Best så jeg er på knekkebrød rushet så er yoghurtskål tingen, eller enkle små snacs som denne.

Bunnen –
3 scoop proteinpulver
3 ss peanøttsmør
1 ss mandelmel
Søtning etter eget ønske, noen typer proteinpulver er søte nok

Fordel på bakepapir i en ildfast form eller annen passende boks og sett i fryseren mens du lager toppen.

Toppen –
1 1/2 boks kokosmelk
1 ss smør
4 ss fibersirup
5 dråper stevia tofee
1/2 ts salt
40 gram havregryn
1 ss chiafrø

Hell kokosmelk, smør, fibersirup, stevia og salt i en passe stor beholder og sett i mikroen. Dette kan ta litt tid, 5 – 10 min. Ta pauser underveis å rør i melka, den skal bruse litt når den har stått inne noen minutter og på slutten av tiden skal du se at kokosmelken har blitt passe mørk brun og fått en fyldig og litt tykk konsistens.
Når kokosmelken har blitt til en slags karamell masse har du i havregryn og chiafrø, rører rundt og fordeler over proteinbunnen. Sett tilbake i fryseren til alt har stivnet. Skjær opp i ruter, oppbevar i fryseren og ta opp noen biter en liten stund før servering.

Kjekt å ha liggende, fint å ta med på tur og gode å snope seg på når lysten melder seg 🙂