Grønn super smoothie

Perfekt å starte dagen med, enten du lager den på morgenen eller har den ferdig laget i kjøleskapet over natten. Om du liker å lage smoothiene rett før du spiser de men vil spare tid på morgenen kan du lage ferdige smoothie poser som du oppbevarer i fryseren! På den måten er det bare å helle posen i blenderen og tilsette væske ! 🙂


Denne grønne herligheten er nok til 3 stykker – 

2 never grønnkål ( frosen ) *
3 terninger spinat ( frosen ) *
4 terninger avokado ( frosen ) *
1 glass phytolife
1/2 boks ananas med juicen
3 cm ingefær

Ekstra – 

2 ss kollagen
1 ss lecithin
2 ts purely greens
1 ts glutamin 

* Jeg kjøper frosen spinat og bruker i smoothier, og ferdigvasket grønnkål som jeg oppbevarer i fryseren og bruker i smoothie da holder den seg lengre og etter min mening smaker bedre, og avokado kjøper jeg på tilbud, når den er moden skrelles den og skjærer den i terninger på samme størrelse som spinaten og fryser ned. Supert å bruke i smoothie også holder jo avokadoen i mer enn 5 sekunder på denne måten 😉

Phytolife er et produkt fra Synergy som jeg virkelig elsker. Jeg har i mange år hatt trøbbel med magen min og denne flaska her har hjulpet utrolig mye, også passer den perfekt å vanne ut smoothiene med i tillegg til effekten den gir – bedre fordøyelse nesten uansett hva du sliter med der.
Som ekstra har jeg hatt i kollagenpulver som proteinkilde for å gjøre smoothien balansert. Lechitin pulver fordi den er rik på plantefett, blant annet fosfolipider som er kjempebra for hjernen med tanke på hukommelse, utvikling og konsentrasjon. Purely greens for å øke tilførselen av grønnsaker til kroppen, denne er virkelig fin å bruke for å få tilført ekstra vitaminer, mineraler, enzymer, antioksidanter og sporstoffer. Glutamin er en aminosyre som er veldig bra for å styrke fordøyelsen, for slimhinnene i tarmen. Den skal også virke bra for deg som føler deg litt trøtt og stresset.
Eplesider eddik er supert blant annet for immunforsvaret, nå i disse dager hvor det går både tett nese og vond mage er det veldig greit å bruke eplesider eddik som kosttilskudd 🙂

En skikkelig super smoothie for å kickstarte en super dag 🙂 
Pst – husk å bruk fordelskoden om du handler på arinka – 221746 så får du 10% på kjøpet ditt 🙂