Mellommåltids barer

Mellommåltidsbar laget av frokostblanding / granola, helt perfekt!

For 10 barer trenger du:

1 dl fibersirup ( yaconsirup, sukkerfri sirup eller honning fungerer også) NB ikke honning til barn under 12 mnd. 
1 dl peanøttsmør ( kan tenke meg at andre nøttesmør eller thaini funker like bra )
6 dl frokostblanding / granola
2 ss chiafrø

Ha fibersirup og peanøttsmør i en kjele og varm opp i ca 5 minutter. Hell over frokostblandingen / granolaen du ønsker å bruke og ha i nøtter og frø. Bruker du nøtter hakker du de opp i mindre biter først. Jeg valgte å bruke 50 – 50 av bare bra granola fra toro og havrekrisp fra axa. Så har du i chiafrøene og rører godt sammen. Om du ønsker kan du smelte litt mørk sjokolade å ha i en ildfastform, la det sette seg før du har blandingen over i den ildfaste foren og trykker den ned. La stå i kjøleskapet i noen timer, del opp i passende barer og kos deg. Du oppbevarer barene i en tett boks i kjøleskapet. 

Å avslutte uken med å tenke på uken som kommer er kjempelurt, hva du skal spise til lunsj, hvilke snacks du kan kose deg med, hva som er kjekt å ha når du er på farten osv. Så slipper du dårlige løsninger når du plutselig står der. Planlegging er virkelig et nøkkelord 🙂

#mellommåltid #granola #toro #axa #balanse #statera #måltider #lunsj