Start innenfra med purify

Tiden er inne for fokus på tarmbakteriene og hvordan de spiller inn på helsen vår. Aldri før har vi snakket eller jobbet så mye med tarmen vår som vi gjør nå.

Menneskekroppen har et veldig fascinerende økoystem, også kaldt mikrobiomet. Dette komplekse nettverket av bakterier, sopp og mikroflora holder i hovedsak til i tarmene, og påvirker helsen til praktisk talt alle systemer i menneskekroppen. Mikrobiomet utgjør 90 % av cellene som er skapt i deg, men det er likevel bare 10 % av cellene i kroppen som inneholder ditt DNA.

 Selv om mikrobene i kroppen er svært viktige for å overleve, kan de også være skadelige for din helse. Mikrobiomets helse påvirker hjernefunksjonen, humøret, immunsystemet og magetarmkanalen. Tre firedeler av mikrobiomet lever faktisk i tarmene.

Purify er et pakkesett for deg med fordøyelsesplager, mage- tarm problematikk eller for deg som ønsker å komme noen skritt nærmere den beste deg uansett alder og utfordringer.
Purify er et pakkesett som i hovedsak konsentrere seg om tarm – mikrobiomet. Hvorfor bør du rense? Mikrobiomet lider på grunn av giftige miljøer, næringsfattig mat og en stressende og stillesittende livsstil. Dette fører til en usunn balanse mellom gode og dårlige bakterier, noe som til syvende og sist påvirker alle systemer i kroppen.

Her kan du fjerne det dårlige mikrobiomet samtidig som du tilfører gode probiotiske magebakterier og tar vare på miljøet som trengs for å ha en kropp i balanse.

Purify er ikke noe som pågår i det uendelige med en grusom diett som gjør det umulig å gjennomføre, NEI. Purify er et rensesett som går over en uke. Her tilfører du næring til mikrobiomet. Ved å bruke de nøye fremstilte kosttilskuddene og følge opplegget du får fra Synergy har du knallgode muligheter for å rette opp i ubalanser i din egen kropp.

Hvem har nytte av purify? 
De med morbus chron.
De med ulcerøs kolitt.
De med irritabel tarm.
De med allergier og matintoleranser.
De med stresset og urolig mage.
De med hudproblemer.
De med vektproblemer.
De som ønsker mer energi.
De med depresjon eller angst.
De som er på leiting etter betydelige og varige endringer i helsen sin.
De som trener og ønsker bedre resultater.
De som ønsker å oppnå Elite helse.

Funfact – av de som sliter med IBS ses 60% ut til å ha en overvekst av tarmbakterier i tynntarmen, også kalt SIBO. Mange med IBS kan altså bedre plagene sine å bli friske med å behandle den faktisk årsaken å ikke bare lindre symptomer. 

Purify inneholder – BIOME DT, BIOME SHAKE, BIOME ACTIVES, BODY PRIME, PROARGI-9.
Ikke bare får du produktene til purify men du får også måltidsplan, kostholdsveiledning og alle verktøyene du trenger for å lykkes med din reise.

Dette er et vendepunkt og et spennende øyeblikk i ferden mot Elite-helse. Bestem deg, hopp i det og se hvordan forvandlingen utfolder seg. Når du gjennomfører Synergys renselsesprosess, åpner du samtidig dørene til den neste fasen av Elite-helse, der du vil jobbe mot betydelige og varige endringer i helsen din og livet ditt.

Og om du lurte, Elite-helse er toppen av velvære, der alderen ikke dikterer evnene. Vitenskapelig sett er Elite-helse optimal metabolsk funksjon, den tilstanden hvor alle kroppssystemer fungerer optimalt, som gir deg energi til å se mer, gjøre mer, og være mer, uansett hvilken fase i livet du befinner deg i. Elite-helse dreier seg om å ta fatt på hvert nytt tiår med nye ambisjoner. Det er friheten til å leve uten begrensninger. Denne friheten kan bli realisert gjennom en sunn sjel i et sunt legeme, og vi har løst gåten til hvordan du oppnår dette.

Sjekk gjerne ut siden til Synergy for flere av produktene deres, og har du spørsmål så fyr løs 🙂

Er du fortsatt skeptisk til om tarmbakteriene virkelig har så mye å si?
Det er flere som får opp øynene for hvor viktig de faktisk er for helsen får, her legger jeg med noen artikler og forskning på nettopp dette temaet :

Samspill mellom tarmbakterier og sykdommer

Diabetesmedisin virker ved å endre bakterier i tarmen

Forgiftet innenfra

Jo-jo vekt og problemer med å holde vekten

Irritabel tarm og tarmbakteriene