Jeg flytter!

Så mye spennende som skjer på en gang!

Foto: Thomas Ebeltoft

Jeg var så utrolig heldig å få en mulighet hos Maria som er naprapat her jeg bor. I desember 2016 var jeg inne hos henne å samtalen kom fort inn på å leie kontor der, hele veien har vi snakket godt sammen og hatt en veldig åpen og grei dialog.
Maria var en av de som ga meg en sjanse så jeg har fått muligheten til å jobbe med det jeg virkelig synes er spennende og det er jeg utrolig takknemlig for.

Det er ikke enkelt å starte opp for seg selv, det er mye jobb og det krever endel. Men herregud så gøy å ha muligheten, å ha så mange fine folk rundt seg som hjelper til og gjør drømmene mulig!
Gode drømmer går sjeldent i oppfyllelse av en person alene, ofte trenger vi hjelp og støtte for å komme i mål, det er så fint for det fins så mange som heier deg og drømmene dine frem med både gode ord, råd og muligheter.

Nå skal jeg flytte fra Maria og det er helt klart litt trist.
Men jeg drar heldigvis ikke langt.
I helsebanken på Stokmarknes vil dere finne meg heretter og det gleder jeg meg utrolig mye til! For en herlig gjeng som er der opp.

Håper vi ses, og bor du et stykke unna tilbyr jeg online veiledning også 🙂